Toko Neba

Jaarlijks wordt er ingekocht op Java en op  Bali.
Hierbij wordt natuurlijk veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten, 
maar ook dat de makers en kleine handelaren een goede prijs voor hun producten krijgen.
Alle producten zijn dus Fairtrade.

De  hele opbrengst van de verkoop van de producten gaat naar projecten voor kansarme kinderen in Indonesie.
Toko Neba is een stichting en wordt volledig gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor het goede doel.

Stichting Child Support Indonesia (voorheen stichting Anak Asuh Batam) is een non-profit organisatie waarvan de oprichters al bijna 30 jaar actief zijn in Indonesië.

De kernactiviteit bestaat uit financiële sponsoring van schoolkinderen.

Dankzij de bijdragen van honderden sponsor-ouders, scholen en bedrijven hebben wij in de afgelopen jaren ruim 5000 kinderen een schoolopleiding kunnen laten volgen. Help mee! Geef een kind een KANS.

Naast financiële sponsoring van schoolkinderen ondersteunt de stichting tal van projecten op het eiland Batam, in Bandung, Jogjakarta, Atjeh en Padang. Meer over de projecten van de stichting kunt u lezen op www.childsupportindonesia.nl

Ride-Out Toko Neba & IndoTV

Vrienden ride out 2015

Op zaterdag 22 augustus zijn we gestart bij Toko Neba in Ede met ongeveeer 30 motoren. De ride out werd georganiseerd door de gebroerders Herben van IndoBikers Groep en Carmen en Pieter van Pengendara. We hebben met zijn allen, zeker 250 loten gekocht, om op deze wijze IndoTV te steunen in hun werkzaamheden. De route ging over de Veluwe richting Oranje Kazerne in Schaarsbergen. We kregen van Arie Kabbedijk een informatieve voorlichting  over het vergeten leger; het KNIL. Op ons hart gedrukt Herdenken-Gedenken-Niet vergeten.

Daarna zijn we weer richting Ede gegaan om lekker bij Pasar Toko Neba te gaan eten en drinken en natuurlijk om de prijzen op te halen bij IndoTV. En weer waren enkelen tussen ons die met een tasje vol prijzen naar huis gingen....

Het was een gezellige dag met veel plezier en we hebben zeker weer het INDO zijn onder de aandacht gebracht.

Vrienden ride-out 2014

Op zaterdag 21 augustus 2014 hebben we een vrienden rit georganiseerd en dmv loten te gaan verkopen onder de deelnemers hebben we alsnog IndoTV kunnen sponsoren. In totaal zijn er 180 loten verkocht voor een bedrag van 120 euro. Rolf v/d Putte heeft extra 100 euro gedoneerd, de opbrengst was minimaal 220 euro, want iedereen viel in de prijzen zodat er nog meer loten werden verkocht bij de stand van IndoTV. Carmen bedankt voor het organiseren van de rit, Rolf voor de extra donatie en Charles bedankt voor het voorrijden. Het was een gezellige dag met ouderwetse samenkomst.

Deel deze pagina