Lieve vrienden en bekenden,

Op zaterdag 15 april a.s organiseer ik samen met mijn Indische vrienden in samenwerking met de vrijwilligers van het Veteraneninloophuis in Arnhem en de muzikanten van Band No Name een Benefiet Indische dansavond.

Afgelopen november 2016 was Francine Tammeling samen met de Band No Name te zien in het programma Max maakt mogelijk. Francine zet zich al vele jaren in om de vergeten Indische Nederlanders te helpen die onder schrijnende omstandigheden moeten leven in en rondom Bandung Indonesië. Gezamenlijk willen wij samen met onze vrienden en bekenden onze financiële bijdrage leveren, zodat deze ouderen kunnen rekenen op de steun voor hun basis levensonderhoud zoals : Voeding - Huisvesting- Medische kosten. Laten wij gezamenlijk die druppels zijn om de emmer te vullen om deze vergeten mensen te helpen.

De bijdrage voor deze dansavond is 10,00 euro per persoon en komt geheel ten bate van de doelstelling stichting Teman Teman Sehati. Voor deze avond zijn er nog toegangskaarten beschikbaar. Vol is vol

Datum: Zaterdag 15 april 2017
Locatie: Veteranen inloophuis Arnhem Buiten
Adres : Utrechtseweg 310
Zaal open 16.00 uur - einde 00.30 uur

Indische catering is aanwezig

Wil jij de vergeten Indische Nederlanders helpen en deze avond niet willen missen stuur een email naar : benefiet15april2017@gmail.com

Met vriendelijke groet namens Francine Tammeling

Marcel Legerstee

Stichting Teman Teman Sehati: www.temantemansehati.nl

Max Maakt Mogelijk

Jan Slagter reist af naar Indonesië om te helpen met de stichting van Francine. Francine komt uit Arnhem en zet zich al zestien jaar in voor ouderen in en rondom Bandung en Jakarta. Ooit werden deze ouderen als Nederlander in Nederlands-Indië geboren. Toen Indonesië in 1949 onafhankelijk werd en alle Indische Nederlanders naar Nederland vertrokken, mochten zij niet mee. De ouderen konden destijds niet aantonen dat ze Nederlander waren, omdat ze door de oorlog hun identiteitspapieren waren kwijtgeraakt. Deze achterblijvers leven sindsdien in armoede. Recht op een pensioen of AOW hebben ze niet. De nood is hoog en meer hulp is nodig. Jan Slagter gaat daarom met Francine mee naar de ouderen in Bandung om uit te zoeken wat er nodig is.

www.maxmaaktmogelijk.nl

Deel deze pagina